Pagina se incarca...va rugam sa asteptati.

Cum sa schimbi firma de contabilitate? - Global Cons

January 11, 2019by admin0

Contrar convingerilor populare, schimbarea contabililor pentru afacerea ta nu trebuie sa fie dificila, consumatoare de timp sau incomoda. Cu abordarea corecta, schimbarea contabililor poate fi usoara; asa ca nu te complica facandu-ti probleme prin intarzierea procesului.

Decizia de a schimba contabilii

Proprietarii de afaceri schimba contabilii din diferite motive, printre care comunicarea slaba, lipsa performantei si nereusita de a oferi consultanta in afaceri. In cazul in care te intrebi daca sa iti schimbi firma de contabilitate, dar esti inca putin ezitant, consulta blogul nostru in care vei afla despre depasirea unor temeri comune pe care le auzim de la proprietarii de afaceri.

Cum sa schimbi contabilii?

Alegerea unui contabil din Bucuresti

Procesul de schimbare a contabililor este, de fapt, destul de simplu. Primul pas este alegerea unui nou serviciu de contabilitate cu care sa lucrezi. Inainte de a stabili o cautare, listeaza motivele pentru care esti dezamagit de contabilul tau actual. Utilizeaza lista pe tot parcursul procesului de cautare a unui nou contabil.

 Te intrebi cum sa alegi cea mai buna varianta? Iata cativa pasi:

  1. Gasesti un nou contabil

Pentru a te ajuta sa separi firmele de contabilitate de calitate de cele mediocre, iata o scurta lista de caracteristici pe care sa le cauti:

  • Abilitati puternice de comunicare

Cea mai buna modalitate de a evalua un nou contabil este de a programa o consultare. Cele mai multe firme de contabilitate vor oferi o intalnire gratuita, fara obligatii. Firmele cu experienta vor incuraja aceasta intalnire sa fie personala, fie in firma ta, fie in biroul propriu.

  • Experimenteaza colaborarea cu intreprinderile din industria ta

Cere informatii potentialilor contabili despre experientele lor cu clientii din industria ta specifica. Serviciile de contabilitate de varf ofera, de asemenea, consultanta proactiva pentru afaceri, care necesita o intelegere profunda a ceea ce face ca afacerea ta sa mearga bine.

  • Comentarii consistente de la alti proprietari de afaceri micisfaturi pentru schimbarea contabilului

Petrece ceva timp efectuand cercetari inainte de a face schimbarea. In plus fata de cercetarea online a contabilitatii, intreaba-ti prietenii si colegii pentru recomandari.

  1. Informeaza-ti contabilul actual

Poti face acest lucru pe cont propriu sau cu ajutorul noului tau contabil. Este important sa stabilesti datele pe care le veti incheia cu contabilul curent, sa rezolvati toate facturile neplatite si sa facilitati schimbul de inregistrari prin furnizarea de informatii complete de contact pentru noul contabil.

In multe cazuri, acest pas devine un obstacol pentru proprietarii de afaceri care se gandesc sa faca o schimbare. Nu lasa o potentiala incomoditate sa impiedice cresterea afacerii tale.

  1. Stabileste obiectivele cu noul contabil

Lucrul cu un nou contabil este un moment excelent de a stabili obiective pentru ca afacerea ta sa avanseze. Lasati-i sa stie de ce ati trecut la serviciile lor si ati stabilit asteptarile pentru parteneriat. In acest fel, vei putea sa te concentrezi pe stabilitatea financiara si pe oportunitatile de crestere pentru afacerea ta.

Schimbarea contabililor pentru afacerea nu este la fel de grea cum ar parea. Ca si in cazul oricaror eforturi de afaceri, profesionalismul si un sens al scopului pot face schimbarea contabila fara stres.

Pentru a discuta mai multe despre contabilitatea firmei tale ne poti contacta aici https://www.globalcons.ro sau, de asemenea, ne puteti contacta aici Firma de Contabilitate Bucuresti.

admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *