Pagina se incarca...va rugam sa asteptati.

Despre Noi - Global Cons

Atunci când apelați la serviciile unei firme de contabilitate este crucial pentru compania dumneavoastră ca echipa de experți contabili și consilieri cu care colaborați să fie formată din profesioniști cu experiență, care să vă ofere cele mai optime soluții necesare afacerii dumneavoastră.
FIRMA DE CONTABILITATE

Global Cons București

Firma noastră de contabilitate a luat naștere în anul 2002 din dorința de a fi alături și de a ajuta cât mai mulți antreprenori să-și atingă obiectivele propuse și din dorinţa de a demonstra că se poate și altfel, că se poate lucra cu profesionalism, corectitudine și seriozitate, alături de o echipă formată din cei mai buni experți contabili și consilieri în acest domeniu.

marci Global Cons

Misiunea Noastră

Firma noastră de contabilitate este membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (C.E.C.C.A.R), ceea ce înseamnă că toate procedurile sunt legale, că suntem demni de încrederea dumneavoastră și că sub numele de Global Cons, există o echipă de profesioniști ce-și practică meseria în cele mai sigure condiții.

Misiunea noastră, încă din prima zi, a fost să contribuim la punerea bazelor unor afaceri solide, profitablie și de viitor, la găsirea celor mai productive idei de afaceri, la extinderea domeniilor în care activează clienții noștri, dar și la deschiderea de noi drumuri în mediul de afaceri din România.

Împreună, suntem pregătiți să construim trepte solide care să vă conducă spre succesul dorit.


Viziunea noastră

În ceea ce privește viziunea noastră de afaceri, noi dorim să rămânem lideri când vorbim despre companiile de contabilitate ce oferă aceste servicii, iar acest lucru îl vom realiza doar cu servicii calitative și cu un număr mare de clienți multumiţi de rezultatele obținute alături de noi.

Noi dorim să ducem acest domeniu, al contabilității, la un nivel superior, dorim să demonstrăm că România poate fi într-adevăr țara lucrurilor bine făcute, dorim să ne îndrumăm clienţii spre cele mai de viitor domenii de activitate și de asemenea să-i ajutăm în dezvoltarea propriilor afaceri.

SERVICIILE NOASTRE

DESPRE VALORILE NOASTRE
Colaborarea pe care o veți avea cu noi se va axa pe încredere, căci fiecare dintre membrii echipei noastre nu este doar specialist în această profesie, dar este specialist și în ceea ce privește loialitatea și onestitatea față de client și asta pentru că noi întotdeauna am încurajat și ne-am dorit colaborări cât mai productive.

Așadar, noi ținem foarte mult la încredere și la relațiile de durată.
Pentru că știm mersul pieței, mereu vom anticipa, preveni și rezolva orice problemă pe care o aveți, iar asta grație experienței acumulate și a profesionalismului echipei noastre de contabili și consilieri – atuuri care au dus firma noastră acolo unde este acum și anume, în topul preferințelor dumneavoastră.

Privitor la calitatea serviciilor noastre, aceste sunt ireproșabile, indiferent de ceea ce aveți nevoie, cu noi veți obține, pentru că ambiția, hotărârea, priceperea și pasiunea noastră față de meserie vă garantează cele mai bune rezultate.

Despre Serviciile Noastre

Gama de servicii puse la dispoziția dumneavoastră de către firma de servicii contabile Global Cons INC SRL, este una completă și începe cu servicii de contabilitate primară, servicii de contabilitate la zi, servicii de salarizare și personal, consultanță în afaceri și consultanță financiar-contabilă, contabilitate pentru fonduri europene și servicii de înființări firme SRL și PFA-uri. Acestea sunt disponibile atât în București (Sector 1,2,3,4,5,6) cât și în toată țara și pot fi oferite în limba română, engleză sau greacă.

Fiecare dintre aceste servicii iarăși, sunt concepte umbrelă pentru diverse activități din cadrul firmei dumneavoastră, activități fără de care firma nu poate exista dacă nu sunt realizate cu pricepere și cu profesionalism.


Domenii de Activitate
În ceea ce privește domeniile în care activează clienții noștri și domeniile în care pot activa potențialii noștri clienți, acestea sunt diversificate și încep cu domeniile ce vizează comerțul, industria alimentară, construcțiile, transporturile, turismul, service auto, curieratul, sanatatea, IT, pază și protecţie, dar și multe altele.

Global Cons, firma de contabilitate cu sediul în Bucuresti, stă la dispoziția clienților săi și garantează cele mai prompte răspunsuri, cele mai calitative servicii, cele mai inovative idei, cele mai sigure căi spre succes și cele mai optime soluții pentru fiecare în parte, soluţii personalizate în funcție de client și domeniul de activitate.