Pagina se incarca...va rugam sa asteptati.

Servicii de Contabilitate, Salarizare si Personal, Consultanta - Global Cons

De la cele mai neînsemnate hârtii si bilanţuri şi până la cele mai cruciale hotărâri şi cele mai importante decizii, toate vor duce într-o singură direcţie alături de echipa noastră, si anume, spre succes.

Servicii moderne de contabilitate

Firma noastră de contabilitate este formată din specialişti ambiţioşi şi cu experienţă care stau la dispoziţia dumneavoastră şi, oricare ar fi cerinţa pe care o aveţi sau problema cu care vă confruntaţi, împreună vom găsi cele mai bune soluţii, care să vă avantajeze pe toate planurile.

CEREȚI O COTAȚIE DE PREȚ

expert contabil bucuresti

Servicii de contabilitate (la zi)
Începând cu PFA-uri şi până la SRL-uri, absolut toate entitatile legale au nevoie de un expert contabil competent. În funcție de cerințele dumneavoastră puteți alege între serviciile clasice de contabilitate sau cele la zi.

Servicii de salarizare şi personal
Garantăm administrea personalului, gestionarea tuturor problemelor ce ţin de personal şi contabilitatea tuturor proceselor de calcul salarial într-un mod corect, responsabil şi profesonist.

Consultanţă financiar contabilă
Servicile de consultanţă fiscală şi financiar contabilă vizează o bună funcţionare a firmei dumnevoastră. Este imperativ să fiți întotdeauna informat cu privire la ultimele schimbări legislative care vă pot afecta afacerea.

Consultanţă în afaceri
Serviciile de consultanţă în afaceri sunt cel puţin la fel de importante ca şi cele de contabilitate pentru că orice decizie, fie ea cât de mică, poate schimba cursul afacerii dumneavoastra.

Contabilitate fonduri europene
Fondurile europene nerambursabile sunt surse de finanţare foarte avantajoase şi din ce în ce mai accesate de antreprenori la început de drum. Oferim soluţii optime pentru contabilizarea acestora.

Înfiinţîri firme SRL si PFA
Vă stăm la dispozitie cu Înființarea de societăţi comerciale cu răspundere limitată (SRL), societăţi pe acţiuni (SA), societăţi în nume colectiv (SNC), persoane fizice autorizate (PFA), asociaţii familiale (AF).


012345678900123456789001234567890+

CLIENȚI MULȚUMIȚI

0123456789001234567890+

ANI DE EXPERIENȚĂ


01234567890

LIMBI DE PROCESARE A ACTELOR

0123456789001234567890%

RATĂ DE RETENȚIE


Aici pentru dumneavoastră

Suntem gata să acoperim toate nevoile și cerințele afacerii dumneavoastră, încă din prima zi de colaborare. Echipa noastră este pregatită să ofere răspunsuri optime la întrebările și problemele pe care le întâmpinați de-a lungul timpului.

CONTACT

Servicii create pentru nevoile dumneavoastră

Servicii Contabile București

Mai jos puteți găsi detalii pe scurt despre fiecare serviciu oferit de firma noastră de contabilitate.

  • Servicii de contabilitate
  • Servicii de salarizare și personal
  • Servicii de consultanță fiscală și financiar contabilă
  • Servicii de consultanță în afaceri
  • Servicii de contabilitate fonduri europene nerambursabile
  • Servicii de înființări firme SRL și PFA
Servicii de contabilitate

Pentru a vă bucura de o afacere prosperă, să puteți deține o firmă care să fie la mare căutare, trebuie să vă asigurați că serviciile de care vă folosiți, sunt unele de calitate. Atunci când discutăm despre servicii de contabilitate, se subînțelege o atenție desăvârșită în alegerea acestora, de aceea compania noastră vine în ajutorul dumneavoastră cu cele mai bune și sigure servicii de contabilitate.

Apelând la serviciile noastre de contabilitate, veți colabora cu o echipă de experți contabili care vor gestiona toate problemele care pot apărea în domeniul financiar-contabil și vor duce la bun sfârșit toate activitațile. începând de la contabilitate primară și până la expertiză contabilă.

Buna desfășurarea a firmei dumneavoastră  depinde de servicii de contabilitate la cel mai înalt nivel, oferite de profesionişti în acest domeniu pentru că, doar aşa rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor, documentele contabile în ordine şi conform legilor în vigoare.


MAI MULTE DETALII
Servicii de salarizare și personal

În cadrul unei societăți, resursele umane sunt fundamentale pentru că, salariații sunt cei care contribuie la buna funcționare a companiei și implicit la expansiunea acesteia, motiv pentru care, este important să se acorde o atenție sporită resurselor umane și să se apeleze la servicii de salarizare și personal de calitate care să nu neglijeze acest aspect.

Experții noștri se vor ocupa de ștatele de salarii și de calculul acestora, de declarațiile privitoare la contribuțiile sociale, de OP-uri, cât și de analize și prognoze privitoare la personal și la salarii. Apoi, toate sarcinile ce țin de serviciile de administrarea personalului și de pregătirea acestuia în caz de situații neprevăzute vor fi executate cu profesionalism de către echipa noastră, iar toate acestea au ca scop creșterea performanței și îmbunatățirea relației cu personalul.


MAI MULTE DETALII
Servicii de consultanță fiscală și financiar contabilă

Specialiștii noștri ce se ocupă cu servicii de consultanţă fiscală ș financiar contabilă vor avea grijă ca dumneavoastră să fiți informați și să fiți în permanență la zi cu toate schimbările legislative care, putem spune că se fac destul de des.

Începând cu impozitele pe profit, pe venit și până la accize, taxa pe valoare adăugată și alte diverse aspecte ce țin de procedură fiscală, toate vor fi preluate pe umerii experților noștri informați și profesioniști și vor fi îndeplinite în cele mai sigure condiții.

Aceste lucruri vor contribui la găsirea soluțiilor fiscale ideale, ceea ce va duce spre succesul pe care cu sigurantă, îl doriți.


MAI MULTE DETALII
Servicii de consultanță în afaceri

Serviciile de consultanță în afaceri sunt ideale atât celor ce doresc să pună bazele unei noi afaceri, celor ce sunt la început de drum, cât și celor ce doresc reevaluarea situației actuale și găsirea de noi soluții care să ducă la expansiune și la succes.

Serviciile noastre vă garantează faptul că veți primi idei noi și productive, veți primi cele mai bune modalități pentru dezvoltarea unei afaceri existente și cele mai optime soluții care să vă mărească profitul.

Echipa noastră va lucra din greu și, cu siguranță, va găsi cele mai bune oportunități pentru dumneavoastră și pentru firma pe care o dețineți sau pe care o veți deține în viitorul apropiat.


MAI MULTE DETALII
Servicii de contabilitate fonduri europene nerambursabile

Anul 2017 a venit cu noi oportunități pentru dumneavoastră, iar serviciile noastre vă vor ajuta să profitați de acest lucru, căci experiența și profesionalismul nostru va dovedi faptul că suntem un aliat valoros și puternic atunci când este vorba despre contabilitatea fondurilor nerambursabile.

Fondurile europene nerambursabile sunt doar la un pas distanță, iar atunci când ideile sunt productive, când soluțiile sunt optime și când echipa ce vă susține din spate este formată din specialiști, acel pas este mic și ușor de parcurs.


Servicii de înființări firme SRL și PFA

Dacă ați ajuns la concluzia că este timpul să vă schimbați viața și doriți să puneți bazele unei afaceri de succes, fie să înființați o firmă SRL sau PFA, atunci cu siguranță aveți nevoie de consiliere, aveți nevoie de noi și de serviciile noastre de înființări firme, societăţi comerciale și înființare PFA.

Este drept că puteti să vă ocupați și singuri de aceste lucruri însă, bazele unei afaceri încep chiar cu înființarea firmei, motiv pentru care, acest pas este foarte important în clădirea unei afaceri profitabile şi de viitor.


MAI MULTE DETALII


SERVICIU NOU

Contabilitate la Zi

Serviciile de contabilitate la zi aduc avantaje majore față de serviciile tradiționale. Probabil vă intrebați care sunt aceste avantaje și care sunt diferențele dintre aceste tipuri de servicii.

Actualizare Zilnică
În primul rând, dupa cum spune și denumirea serviciului, toate materialele trimise spre procesare sunt prelucrate în 24 de ore.

Eliminarea Deplasărilor
Uitați de drumurile inutile și supărătoare cu transportul actelor. Acestea pot fi trimise cu ușurință prin intermediul aplicației RightUP pentru PC, fie prin aplicația pentru mobil sau tabletă (iOS sau Android).

MAI MULTE DETALII