Pagina se incarca...va rugam sa asteptati.

Consultanță Fiscală și Financiar-Contabilă - Global Cons

Serviciile de consultanță fiscală și financiar-contabilă sunt cele ce contează atunci când doriți ca afacerea dumneavoastră să funcționeze în parametri legali și fără obstacole care să vă umbrească succesul dobândit.

La zi cu Legislația

Ne gândim întotdeauna la nevoile pe care micii sau marii antreprenori le au în desfășurarea activității lor. De aceea vă punem la dispoziție o întreagă echipă de consultanți ce vor ști să vă pună în temă cu modificările legislative din domeniul fiscal sau financiar-contabil, pentru ca dumneavoastră să fiți mereu sigur de deciziile luate.

expert contabil bucuresti

Deținătorii afacerilor de pe teritoriul țării noastre, de cele mai multe ori, își focalizează atenția pe activitatea societății și nu caută informații legate de regulile impuse de stat pentru funcționarea corectă din punct de vedere legal al afacerii, de aceea noi suntem alături de dumneavoastrǎ cu consultanță realizată de persoane calificate în consultanță fiscală și financiar-contabilă.

Consultanța implică administrarea fiscală a companiilor, evidența, întocmirea și depunerea declarațiilor fiscale, evidența tranzacțiilor cu bunuri imobile, dar și asistența privind fuziuni și achiziții.

De asemenea, noi vom avea grijă ca administrarea taxelor și regimurilor vamale, dar și a contestațiilor inspecțiilor fiscale să fie realizate la cel mai înalt nivel calitativ, deoarece știm că societatea dumneavoastră depinde de serviciile noastre.

Optând pentru serviciile de consultanță fiscală și financiar-contabilă oferite de compania noastră, veți avea siguranţa unei activități desfășurate în parametri normali, conform legii.Reprezentarea societății în fața organelor de control fiscal, dar și administrarea contribuabililor inactivi reprezintă două dintre principalele situații dificile cărora nu le puteți face fațǎ decât în prezența persoanelor calificate. De aceea, serviciile noastre vor aduce un real folos afacerii dumneavoastră.

Noi oferim siguranța unor servicii de calitate, realizate în conformitate cu legislația țării noastre.

Avantajele Consultanței

Serviciile de consultanță fiscală și financiar-contabilă reduc riscul financiar care de cele mai multe ori implică amenzi, taxe și impozite suplimentare, sau în cele mai nefericite cazuri, chiar și sistarea activității sau închiderea societǎţii.

Pentru a evita aceste aspecte total neplăcute pentru dumneavoastră și angajații companiei pe care o dețineți, este necesar să fiți înconjurat doar de oameni cu potenţial, specializați în acest domeniu de consultanță, pe care îi întâlniți cu siguranţǎ, ȋn cadrul firmei noastre.


Pe lângă aceste aspecte, serviciile de consultanță fiscalǎ și financiar-contabilă, realizate de consultanți cu experiență, ajută la obținerea de date fixe și detaliate ce pot fi folosite în procesul de luare a deciziilor economice.

Împreunǎ cu dumneavoastră, vom reuși ca activitatea desfășurată în cadrul societății să fie una fără cusur, de neegalat. Noi vă susținem și vă îndrumăm în drumul dumneavoastră spre succes prin suita completă de servicii pe care o punem la dispoziția clienților nostri.

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Afacerea dumneavoastră are nevoie de servicii de calitate!

Pentru o ofertă personalizată firmei dumneavoastră ne puteți contacta la numărul de telefon 0723 581 684 sau prin formularul de contact.