Pagina se incarca...va rugam sa asteptati.

Servicii de Contabilitate Bucuresti - Global Cons

Ca oricare alte servicii de care dispuneți pentru ca a dumneavoastră companie să funcționeze corect și în termeni legali, serviciile de contabilitate au menirea de a vă oferi bucuria unei afaceri cu funcționabilitate fără cusur.

Contabilitatea reprezintă domeniul de activitate care realizează legătura dintre companie și stat, astfel încât compania dumneavoastră să fie una care își desfășoară activitatea în mod legal, conform legislației în vigoare, iar de aceea firma noastră este pregaătită să vă ofere servicii de contabilitate calitative, realizate de către specialiști cu peste 15 ani de experiență.

Experții noștri contabili din București dețin cunoștințe vaste despre toate domeniile de activitate de pe piața muncii astfel încât să vă poată oferi întotdeauna informații corecte și servicii de contabilitate la cel mai înalt nivel. Aceștia din urmă sunt mereu documentați în ceea ce priveşte fiecare modificare a legii și a întregii legislații, de aceea serviciile oferite vor fi unele în conformitate cu regulile impuse de către stat.

Contabilitatea este acel serviciu fără de care o firmă nu poate funcționa, dar nu este suficient doar să apelați la contabili care să vă reprezinte afacerea, trebuie să alegeți servicii de contabilitate oferite de profesioniști cu care să puteți forma un parteneriat bazat pe comunicare și de care să fiți siguri că vă oferă servicii de contabilitate de calitate.

În urma diferitelor probleme de ordin financiar întâlnite la nivel național, compania noastrǎ a reușit să unească cei mai buni experți în servicii de contabilitate pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de liniște și siguranță atunci când vine vorba de actele companiei.

SERVICIU NOU

Contabilitate la Zi

Ați aflat despre noul nostru serviciu de contabilitate la zi? Acesta aduce o serie de avantaje pentru a vă ușura munca. Salvați timp prețios, economisiți bani și sunteți în permanență informat de starea companiei dumneavoastră.

Gestionare Eficientă
Simplificăm sistemul de administrare financiară prin acces rapid la informație, indiferent de locația clientului.

Eliminarea Deplasărilor
Actele se pot trimite spre procesare prin intermediul platformei RightUP, de pe PC, mobil sau tabletă.

Actualizare Zilnică
Rapoartele complete sunt la dispoziția clientului în 24 de ore și pot fi accesate de pe PC, smartphone sau tabletă.

PREZENTARE VIDEO


Tipuri de servicii de contabilitate

În funcție de domeniul de activitate pe care firma dumneavoastră îl are, dar și de numărul persoanelor angajate în această activitate, serviciile de contabilitate diferă. De aceea, compania noastră are în componență personal specializat pe diferite tipuri de servicii contabile.


Contabilitate Primară
Enumerăm în acest sens, servicii de contabilitate primară care implică contabilitate primară a operațiunilor de numerar, a operațiunilor de gestiune, contabilitate primară a decontărilor interne, dar și contabilitate primară a salariilor.


Contabilitate de Gestiune
Servicii de contabilitate primară sunt urmate de servicii de contabilitate de gestiune care implică înregistrarea în evidența analitică a intrărilor și ieșirilor de stoc, evidența gestionară global-valorică sau cantitativ-valorică a stocurilor.


Contabilitate Financiară
Serviciile de contabilitate financiară implică calcularea taxelor și impozitelor ce sunt datorate statului în urma profitului obținut din funcționarea firmei. Acestea mai implică și calcularea dividendelor și calculul impozitului în urma acestora, dar și întocmirea și depunerea declarațiilor fiscale.

După cum puteți observa, compania noastră există doar pentru a vă oferi toate serviciile de contabilitate necesare funcționării afacerii dumneavoastră în termeni legali. De aceea, pe lângă profesionalism sporit, noi vă oferim prețuri unice și competitive, bazate pe volumul si complexitatea activității desfășurate, pentru ca dumneavoastră să nu ezitați să apelați la cele mai bune servicii de contabilitate din orașul dumneavoastră.

VREAU OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Raportări Contabile

Pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de o afacere unică pe piață, cu servicii de calitate și cu funcționabilitate 100% legală, nu trebuie să neglijați faptul că aveți nevoie de servicii de contabilitate oferite de oameni profesionaliști care să realizeze raportările financiar- contabile periodice, destinate conducerii societății.

Apelând la noi, veți avea siguranța raportărilor realizate în termenele impuse. Fiecare antreprenor are nevoie de rapoarte privind indicatorii de performanță ale activității, rapoarte ce reflectă structura patrimoniului și nu numai.

De asemenea, întocmirea dosarelor de creditare și leasing implică o atenție sporită, de aceea compania noastră este tot ceea ce vă trebuie pentru ca dumneavoastră sa fiți puși la curent cu fiecare modificare sau procedură.

Statul solicită diferite rapoarte în ceea ce privește activitatea și datele financiare ale fiecărei companii, astfel fiind nevoie de întocmirea de bilanțuri anuale și semestriale, care au date limită de depunere ale acestora la Finanțe. De aceste bilanțuri se vor ocupa fără probleme profesioniștii noștri cu care veți alege să colaborați.Expertiză Contabilă

Expertiza contabilă reprezintă o mică parte din serviciile de contabilitate pe care compania noastră vi le pune la dispoziție. Aceasta poate fi realizate de un expert contabil care va știi să întocmească o expertizǎ contabilă a patrimoniului societății de calitate, sau de o întreagă echipă de experți contabili care vor oferi cele mai bune rezultate.

Nimic nu poate fi mai sigur decât munca realizată de o întreagă echipă deoarece fiecare dintre acești experți contabili va avea câte o idee, astfel încât se va ajunge la un numitor comun în favoarea companiei.

Asistență la Control

Serviciile de contabilitate implică, în același timp și asistența persoanelor calificate în momentul controalelor realizate de către organele de stat, de aceea profesioniștii noștri vor fi alături de dumneavoastră pentru a pune la dispoziție organelor de stat orice informație, document care să ateste fiecare sumă și activitate din compania dumneavoastră.

Astfel, nu veți fi nevoit să vă faceți griji că nu veți ști ce informații să oferiți pentru ca organele de stat să declare activitatea companiei dumneavoastră, una legală.


Afacerea este cea care vă oferă un trai decent de la o zi la alta, de aceea serviciile de contabilitate sunt serviciile ce vă vor ajuta să vă bucurați de un succes continuu în ceea ce privește legalitatea desfășurării activității alese de dumneavoastră, de aceea compania noastră este alături de dumneavoastră cu servicii de contabilitate realizate de cei mai buni profesioniști din oraşul dumneavoastră.

Apelând la serviciile de contabilitate puse la dispoziție de compania noastră, veți avea siguranța că toate rapoartele și dările către stat vor fi realizate la timp.

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Afacerea dumneavoastră are nevoie de servicii calitative!

Pentru o ofertă personalizată firmei dumneavoastră ne puteți contacta la numărul de telefon 0723 581 684 sau prin formularul de pe pagina de Contact.