Pagina se incarca...va rugam sa asteptati.

Servicii de Contabilitate la Zi

De acum, informațiile și materialele necesare afacerii dumneavoastră sunt lucrate și disponibile în doar 24 de ore de la trimiterea acestora prin aplicatia pentru calculator, mobil sau tabletă. Toate acestea datorită noului serviciu de contabilitate la zi, cu ajutorul platformei RightUP.

Aplicație PC
Serviciul poate fi accesat de pe orice calculator cu ajutorul oricărui browser de internet.

Aplicație Mobil și Tabletă
De asemenea puteți folosi acest serviciu si cu ajutorul orcărui smartphone sau tabletă cu Android sau iOS.

Fără Deplasări
Salvați timp prețios cu transportul actelor. Acestea pot fi trimise prin intermediul aplicațiilor disponibile.

Acces Nelimitat
Oriunde v-ați afla, sunteți acoperit de serviciile noastre atât timp cât aveți o conexiune de internet.

Aplicatie pentru Mobil
PREZENTARE VIDEO A SERVICIULUI

RightUP – Inovație prin tehnologie

Înființarea unei societăți și menținerea acesteia pe piață implică utilizarea diferitelor servicii care vă ajută ca activitatea aleasă de dumneavoastră să se desfășoare corespunzător legii. De aceea, compania noastră vă pune la dispoziție serviciul de contabilitate la zi. În continuare vă invităm să urmariți prezentarea video a acestui serviciu.

Aplicatie pentru Mobil


Cu toții cunoașteți serviciile clasice de contabilitate care i-au ajutat pe antreprenori să-și desfășoare activitatea așa cum și-au dorit, însă acum serviciul de contabilitate la zi este la mare căutare datorită facilităților avute în urma utilizǎrii acestuia.

Contabilitate la zi reprezintă serviciul care, spre deosebire de serviciul clasic de contabilitate, vă ajută să scăpați de deplasările în care să purtați actele cu dumneavoastră și, de asemenea, vă oferă actualizări zilnice ale datelor necesare unei bune desfășurări a activității.

Pentru a deține o afacere de succes care să vă încânte zilele, atât dumneavoastră cât și celor dragi, trebuie să apelați la o companie care vă poate pune la dispoziție cele mai moderne servicii de contabilitate la zi.

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastră sau a activității desfășurate în cadrul acesteia, organizarea permanentă a datelor financiare reprezintă cel mai important aspect. Pentru ca această organizare să fie una ideală, de neegalat, serviciul de contabilitate la zi este cel care trebuie introdus în compania dumneavoastră.


MISIUNEA NOASTRĂ

“Scopul nostru este de a vă oferi cele mai bune îndrumări cu caracter contabil pentru ca dumneavoastră să puteți lua decizii pertinente și rapide legate de afacerea pe care o conduceți.“

Avansarea tehnologiei de la o zi la alta este un aspect foarte important în dezvoltarea tuturor afacerilor, indiferent de dimensiune sau domeniu de activitate, iar această avansare și-a spus cuvântul chiar și în dezvoltarea platformei RightUP.

Rapoarte contabile efectuate în termen, informații actualizate zilnic, documente procesate într-un timp foarte scurt, dar și suport contabil este ceea ce compania noastră vă oferă prin intermediul serviciului de contabilitate la zi.

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Contabilitate Bucuresti


Planificarea financiar-contabilă realizată la un nivel experimentat de către experții contabili ai firmei noastre, cu ajutorul serviciului de contabilitate la zi, vă va asigura un profit maxim în urma investițiilor făcute de dumneavoastră.De multe ori, contabilitatea poate reprezenta un serviciu greu de înțeles din cauza multitudinii de cifre care indică cheltuielile, venitul, dar și profitul. Acum, însă, cu ajutorul serviciului de contabilitate la zi, lucrurile devin clare și ușor de înțeles.Indiferent de tipul de activitate pe care il aveți, pentru o afacere de succes, cu un progres remarcabil de la o zi la alta, este nevoie doar să ne solicitați serviciile de contabilitate la zi, iar împreună, vom forma un parteneriat avantajos.


Contabilitate București

Acces rapid la Informație

Dupǎ cum puteți observa, serviciile noastre sunt construite în așa fel încât dumneavoastră să aveți cât mai multe avantaje de pe urma folosirii acestora.

Considerăm că serviciul de contabilitate la zi este unul cu adevărat inovator și că acesta nu ar trebui să lipsească din arsenalul dumneavoastră.Avantaje

Balanțe lunare, registrul de casă, declarații depuse, clienți neîncasați, furnizori neachitați și mulți alți indicativi contabili vă sunt de acum, doar la un click distanță.

Prețuri Competitive
Prețurile serviciilor oferite sunt competitive și flexibile, acestea fiind influențate de diferiți factori precum volumul și complexitatea activității dumneavoastră, numărul de documente lunare, numărul de salariați.

CONTACT RAPID

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Afacerea dumneavoastră are nevoie de servicii calitative!

Pentru o ofertă personalizată firmei dumneavoastră ne puteți contacta la numărul de telefon 0723 581 684 sau prin formularul de contact de pe pagina de Contact.