Pagina se incarca...va rugam sa asteptati.

Sfaturi pentru alegerea unui contabil - Global Cons

December 12, 2018by admin0

Alegerea unei firme de contabilitate potrivita este una dintre cele mai importante decizii pe care le poate lua o afacere mica. O buna firma de contabilitate iti poate economisi timp si poate sa te ajute ca afacerea ta sa creasca, in timp ce alta, mai putin buna, ar putea sa te coste multi bani. Cu toate acestea, cu mii de firme de contabilitate din care ai sa alegi, poate fi destul de  descurajant. Deci, atunci cand este vorba de a selecta si de a lucra cu un contabil, care sunt intrebarile pe care fiecare proprietar de afaceri mici trebuie sa le solicite pentru a face alegerea cea mai buna?

Daca discutam de schimbarea unui contabil actual, recomandam citirea articolului de aici.

Care sunt pasii?

Odata ce ai decis ca este timpul sa lucrezi cu un contabil, urmatorul pas este sa alegi cu ce contabil sa colaborezi.

Sfaturi in alegerea unei firmei de contabilitate

Este important sa iti faci timp pentru a face acest lucru cu mare atentie si exista cateva lucruri pe care vei dori sa le iei in considerare, mai intai. Va trebui sa te gandesti ce probleme ar putea aparea, cum ar fi: locatia contabilului, impartirea volumului de munca si tipul de software de contabilitate pe care il vei utiliza. Ia in considerare tariful pe care va trebui sa il platesti contabilului si compara-l cu alte oferte, tinand cont de toate aspectele, nu doar de pret.

Este in interesul companiei tale sa ai o persoana cu experienta, capabila sa gestioneze una dintre cele mai importante domenii ale afacerii tale – finantele tale. Persoana potrivita iti va economisi timp si bani, an dupa an. Deci, aici sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand alegi un contabil.

Locatia contabilului e importanta?

In general, este important sa ai contabilul firmei cat mai aproape. Insa in momentul de fata, Global Cons vine in ajutorul tau, indiferent de locatia ta, folosind tehnologia bazata pe Cloud, comunicand online. Prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil, poti scana documentele si le poti trimite de oriunde. De asemenea, poti vedea in timp real situatia contabila a firmei tale, documentele fiind procesate in 24 de ore.

Decizia legata de „unde sa gasesti contabilul potrivit” va fi luata tinand cont de ceea ce se potriveste cel mai bine companiei tale. La Global Cons, te asteptam oricand la sediul nostru din Strada Matei Basarab, pentru a discuta despre afacerea ta si a-ti oferi consultanta gratuita.

In concluzie, oricare ar fi locatia contabililor cu care doresti sa colaborezi, asigura-te ca acestia sunt experti in legile fiscale aplicabile afacerii tale. De asemenea, este recomandat sa vorbesti cu alte persoane din domeniul tau pentru a obtine o a doua opinie despre reputatia lor.

Pentru a discuta mai multe despre contabilitatea firmei tale ne poti contacta aici https://www.globalcons.ro sau, de asemenea, ne puteti contacta aici Firma de Contabilitate Bucuresti.

admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *